Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020
Αρχική
Σύλλογος
Oμοσπονδία-Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.
Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.)
Υπηρεσιακά Συμβούλια ΚΥΣΕΕΠ / ΠΥΣΕΕΠ. Ενημερώσεις - Ανακοινώσεις Αιρετών
Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. Θέματα Αναπληρωτών
Συλλόγοι ΕΕΠ ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ Φορείς - Ειδική Αγωγή - Αναπηρία
Εκπαιδευτικό και Ενημερωτικό Υλικό - Λογισμικό - Οδηγοί
Προσλήψεις εκπαιδευτικών-Διορισμοί-Tοποθετήσεις
Μεταθέσεις-Αποσπάσεις
Νομοθεσία
Μεταπτυχιακά Επιμορφώσεις Σεμινάρια Υποτροφίες Βιβλία Περιοδικά Άρθρα
Θέσεις Εργασίας - Προκηρύξεις - Προσκλήσεις
Διάφορα Θέματα
ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Α. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1
ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΙΝΕΙ Η 17ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΗ ΡΩΜΗ
Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ EΡΩΤΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ
Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΠΕΝΑΚΗ
ΚΚΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ : ΜΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΠΑΛΤΑ ΓΙΑ ΑΣΕΠ
Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕ ΕΚΡΙΝΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΦΑΠ
ΥΠΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΠΑΛΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ:
ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ
ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ: «ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Συνέδρια-Ημερίδες- Εκδηλώσεις
Χρήσιμα
Σύνδεσμοι - Links
Φωτογραφίες
Γράφουν για εμάς
Επικοινωνία
 
Αναζήτηση
Αγγλο-Ελληνικό ΛεξικόOnline από: 20/11/2007
Επισκέπτες: 1602332292
Online: 258
ΟΙΕΛΕ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΕΚΠ. ΚΩΣΤΕΑ-ΓΕΙΤΟΝΑ Α.Ε.: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΕΚΠ. ΚΩΣΤΕΑ-ΓΕΙΤΟΝΑ Α.Ε.: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

Πήραμε στα χέρια μας την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών στην αγωγή που κατέθεσε ο μαθηματικός των ΕΚΓ Μ.Χατζηδάκης κατά της διοίκησης του σχολείου και με την οποία ζητούσε να κηρυχθεί άκυρη η καταγγελία της σύμβασής του που έγινε το καλοκαίρι του 2012, να του επιδικαστούν μισθοί υπερημερίας και αποζημίωση λόγω της ηθικής βλάβης που υπέστη.
Το δικαστήριο τον δικαίωσε σε όλα τα αιτήματά του!
 
 
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
 
Όπως αποδείχτηκε στο δικαστήριο, ο εκπαιδευτικός «καθόλο το σχολικό έτος 2011 – 2012, αποφασιστικά, δυναμικά και με δημόσια εκφραζόμενη γνώμη και άποψη, αντέδρασε, διαμαρτυρήθηκε, συμμετείχε σε όλες τις νόμιμες συλλογικές διαδικασίες και στις νόμιμα κηρυχθείσες στάσεις εργασίας και απεργίες, προασπίζοντας θεμιτά και νομίμως τα εργασιακά του δικαιώματα από αυθαίρετες κατά το χρόνο αυτό μειώσεις των αποδοχών των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, μεταξύ των οποίων και αυτός, στις οποίες είχε προβεί η εναγομένη (σ.σ. η εταιρεία) παρά τις αντίθετες οδηγίες των αρμοδίων διοικητικών υπηρεσιών» (συγκεκριμένα στην απόφαση αναφέρονται οι υπ. αριθμ. Φ.18/2386/Δ5/10-1-2012 εγκύκλιος του Υπ. Παιδείας, το υπ. αριθμ. 2/82176/0022/1-12-2011 έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και το από 9-2-2012 έγγραφο της Δ/νσης Αμοιβής του Υπουργείου Εργασίας. Σε όλες αναφέρεται ρητά οτι οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί δεν εμπίπτουν στην εφαρμογή των διατάξεων υπαγωγής στο ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων. Η απόφαση του δικαστηρίου αναφέρει οτι η γνωμοδότηση 214/2012 του Ν.Σ.Κ. εκδόθηκε πολύ αργότερα από το επίμαχο χρονικό διάστημα).
Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου αυτού έχουν μια καλή συνήθεια που αποδείχτηκε εξαιρετικά χρήσιμη: οποτεδήποτε εκφράζουν κάποια διαμαρτυρία την καταγράφουν σε κείμενο με υπογραφές και αριθμό πρωτοκόλλου και την κοινοποιούν στους αρμοδίους.
Έτσι, από σειρά εγγράφων που κατατέθηκαν στο δικαστήριο και αναφέρονται στην απόφαση, αποδείχτηκαν:
α) η συμμετοχή του συναδέλφου σε σειρά απεργιών και στάσεων εργασίας που κηρύχθηκαν από την ΟΙΕΛΕ στο σχολείο,
β) δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα του σχολείου, αλλά και του ΣΙΕΙΕ στις οποίες εκφραζόταν καθαρά η δυσφορία και η επιθετικότητα της εργοδοσίας έναντι των απεργών,
γ) οι καταγγελίες των εκπαιδευτικών του σχολείου στην Επιθεώρηση Εργασίας, στο Υπουργείο Παιδείας και στην ΟΙΕΛΕ και στις οποίες συμμετείχε και ο Μ. Χατζηδάκης,
δ) η στοχοποίηση του συναδέλφου από την εργοδοσία, καθώς μόνο από εκείνον ζητήθηκε – κατά παράβαση της Διαιτητικής Απόφασης 31/2010 – να καταβάλει το 100% των διδάκτρων για τη φοίτηση της κόρης του στο σχολείο,
ε) η συμμετοχή του συναδέλφου σε αποχές από την απογευματινή ενημέρωση των γονέων, προκειμένου να διεκδικηθούν αμοιβές για αυτή την υπερωριακή εργασία,
στ)η μη συμμόρφωση του ιδιοκτήτη στην απόφαση του ΠΥΣΔΕ Ανατολικής Αττικής το οποίο έκρινε ομόφωνα παράνομη ως καταχρηστική την απόλυση του εκπαιδευτικού και στην εγκύκλιο του Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας που ζητούσε την επιστροφή του εκπαιδευτικού στο σχολείο.
 
ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ
 
Στο πλευρό του συναδέλφου τάχθηκαν με καταθέσεις τους στο δικαστήριο οι εκπαιδευτικοί του σχολείου Χρήστος Σαρρής (Γ.Γ. του Δ.Σ. της ΟΙΕΛΕ), Κατερίνα Ζαμαρία (μέλος του Δ.Σ. του ΣΙΕΛ) και Γιώργος Κοντόσταυλος (Πρόεδρος του παραρτήματος του ΣΙΕΛ στο σχολείο).
Στο πλευρό του ιδιοκτήτη και εναντίον του συναδέλφου κατέθεσαν ο λυκειάρχης Γιώργος Μαρκόπουλος και μια μητέρα μαθητών του λυκείου. Οι καταθέσεις τους χαρακτηρίστηκαν από το Δικαστήριο ως «αντιφατικές, αόριστες και μη πειστικές, διότι...». Σε δύο ολόκληρες σελίδες, η απόφαση του Δικαστηρίου καταρρίπτει έναν προς έναν του ισχυρισμούς των μαρτύρων της εργοδοτικής πλευράς. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να στηριχτεί η επιχειρηματολογία της εργοδοτικής πλευράς περί «ανεπάρκειας» του εκπαιδευτικού όταν ο ίδιος ο λυκειάρχης μετά από τις πιεστικές ερωτήσεις του Δικαστηρίου και της δικηγόρου του Μ. Χατζηδάκη, κ. Κάτιας Λαϊνά, παραδέχτηκε οτι ο εκπαιδευτικός «είναι επαρκής», οτι ο ίδιος ο λυκειάρχης εισηγούνταν κάθε χρόνο τις αναθέσεις των μαθημάτων και ανέθετε στον Μ. Χατζηδάκη πάντοτε τμήματα και μαθήματα αυξημένης βαρύτητας και απαιτήσεων και ότι το σχολείο την τελευταία χρονιά του ανέθεσε, εκτός των άλλων, την προαιρετική ενισχυτική διδασκαλία των μαθηματικών της Γ΄ γυμνασίου που, όπως παραδέχτηκε ο λυκειάρχης, είναι κρίσιμη τάξη γιατί «σε αλλαγές βαθμίδας μπορεί να φύγει κάποιος μαθητής».
Αντίθετα, το Δικαστήριο έκρινε πως «τα αναφερόμενα γενικώς παράπονα και οι διαμαρτυρίες μειοψηφίας μαθητών ή και γονέων δεν αρκούν να προσδώσουν βασιμότητα περί ανεπάρκειας του ενάγοντος εκπαιδευτικού αφορώσα την ποιότητα του διδακτικού έργου, τον τρόπο παροχής αυτού και την συμπεριφορά του, γεγονότα άλλωστε που δεν επιστηρίζονται σε άλλα αποδεικτικά μέσα και που αντικρούονται από τις σαφείς και πειστικές καταθέσεις των συναδέλφων του ενάγοντος...»
 
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
 
Είναι γνωστό πως η ηγεσία του ΣΙΕΙΕ, συνεπικουρούμενη από τον πρώην Υπουργό Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτη και τον νυν Υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο και με μπροστάρη τον αδερφό του Πρωθυπουργού Αλέξανδρο Σαμαρά, επιχειρεί εδώ και καιρό να ακυρώσει τα Υπηρεσιακά Συμβούλια ώστε να απελευθερωθούν οι απολύσεις και να μεγιστοποιηθούν τα κέρδη των ιδιοκτητών και το κλίμα τρομοκρατίας στα ιδιωτικά σχολεία. Το βασικό επιχείρημα της εργοδοτικής πλευράς είναι ότι τα Υπηρεσιακά Συμβούλια δεν έχουν τη δυνατότητα, δήθεν, να κάνουν έλεγχο καταχρηστικότητας των καταγγελιών σύμβασης των ιδιωτικών εκπαιδευτικών και ότι την αρμοδιότητα αυτή έχουν μόνο τα δικαστήρια. Ποντάρουν, δηλαδή, στο ότι ο εκπαιδευτικός θα διστάσει να μπει σε μια δικαστική διαμάχη και θα σκύψει το κεφάλι στον αφέντη.
Η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών όμως, κονιορτοποιεί και αυτόν τον ισχυρισμό της νεοφιλελεύθερης ηγεσίας των εργοδοτών και των συμμάχων της. Η απόφαση του Δικαστηρίου αναφέρει χαρακτηριστικά: «η προφανής υπέρβαση των ορίων (σ.σ. από την πλευρά της εργοδοσίας) ενισχύεται και από την αδικαιολόγητη και επίμονη άρνηση της εναγομένης να εφαρμόσει την παραπάνω αναφερόμενη εκτελεστή διοικητική πράξη του ΠΥΣΔΕ Ανατολικής Αττικής, η οποία μετά από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα των λόγων της απολύσεως του ενάγοντα που αφορούσαν τόσο την ευελιξία της εναγομένης στις απολύσεις όσο και την ασφάλεια και σταθερότητα της απασχόλησης του ενάγοντα κατέληξε στο συμπέρασμα της καταχρηστικής απολύσεως λόγω της προηγηθείσας διεκδικήσεως από τον ενάγοντα των δικαιωμάτων του».
Το ακούσατε κύριοι του ΣΙΕΙΕ και εσείς κύριε Υπουργέ;
 
ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ
 
Η περιφανής νίκη του αγωνιστή συναδέλφου Μιχάλη Χατζηδάκη ο οποίος, συνεπικουρούμενος σε όλη αυτή την προσπάθεια από τον ΣΙΕΛ και την ΟΙΕΛΕ, δικεδίκησε το να μπορεί να ζει με ψηλά το κεφάλι στο χώρο εργασίας του, δείχνει σε όλους μας έναν δρόμο. Αυτόν της αξιοπρέπειας και του αγώνα. Δρόμο που ενίοτε αποδεικνύεται ασφαλέστερος από τον δρόμο της μοιρολατρίας και της υποταγής.
Καλούμε όλους, συναδέλφους και ιδιοκτήτες, να αντιληφθούν σε βάθος τι συνέβη σε αυτή την υπόθεση. Και να καθορίσουν αναλόγως τη στάση τους από δω και στο εξής.
Καλούμε επίσης τον ιδιοκτήτη των Εκπ. Κωστέα-Γείτονα να εφαρμόσει άμεσα την απόφαση του Δικαστηρίου.

Δείτε εδώ και εδώ ανακοινώσεις της ΟΙΕΛΕ σχετικές με το θέμα.

Αλλες επιλογές

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Κ. ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ Γ' ΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ 4 ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ 58Η ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ (Μ.Δ.) 2017

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΕΛ & ΕΠΑΛ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2017 - ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΕΠΘ

ΔΙΑΘΕΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΑ ΕΠΑΛ ΚΑΙ ΙΕΚ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΣ Ο.Α.Ε.Δ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ 2017

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΕΝΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ ΧΙΟΥ

ΥΠΕΠΘ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑ.Λ.

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ 2017

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΠΑΛ 21/6/2017

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΠΑΛ 19/6/2017

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΕΠΑΛ 15/6/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΣΕ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΧΙΟ 14/6/2017

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΧΙΟ

ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 6,1 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ. ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΕΠΑΛ 13/6/2017

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΠΑ.Λ.

ΟΑΕΔ YΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΑ.Σ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΓΕΛ 12/6/2017

ΣΟΚ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ 9/6/2017

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 8/6/2017

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΓΕΛ

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΑΡΓΥΠΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΔΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣπίσω

 
ΣΕΕΠΕΑΑ WWW.SEEPEAA.GR ΣΤΟ FACEBOOK
περισσότερα
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚόΣ ΣΤΑΘΜόΣ ΝέΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
περισσότερα
ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
Δ.I.E.K ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
περισσότερα
ΝΟΜΟΣ 4327/2015 ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ,ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
περισσότερα
ΕΟΠΠΥ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
περισσότερα
ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ
περισσότερα
ΑΥΤΙΣΜΟΣ-ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑSPERGER ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ 25 ΗΜΕΡΩΝ
περισσότερα
ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ-SPECIAL EDUCATION ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
περισσότερα
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΣΜΕΑΕ) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΥΓΕΙΑ-HEALTH LINKS-ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
περισσότερα
ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
ΚΔΑΔΟΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Ε.Π.)
 
Copyright © 2008 seepeaa.gr - designed by Lighthouse Internet Applications