Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020
Αρχική
Σύλλογος
Oμοσπονδία-Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.
Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.)
Υπηρεσιακά Συμβούλια ΚΥΣΕΕΠ / ΠΥΣΕΕΠ. Ενημερώσεις - Ανακοινώσεις Αιρετών
Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. Θέματα Αναπληρωτών
Συλλόγοι ΕΕΠ ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ Φορείς - Ειδική Αγωγή - Αναπηρία
Εκπαιδευτικό και Ενημερωτικό Υλικό - Λογισμικό - Οδηγοί
Προσλήψεις εκπαιδευτικών-Διορισμοί-Tοποθετήσεις
Μεταθέσεις-Αποσπάσεις
Νομοθεσία
Μεταπτυχιακά Επιμορφώσεις Σεμινάρια Υποτροφίες Βιβλία Περιοδικά Άρθρα
Θέσεις Εργασίας - Προκηρύξεις - Προσκλήσεις
Διάφορα Θέματα
Συνέδρια-Ημερίδες- Εκδηλώσεις
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΕΕΕΚ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ 25/1/2016
ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΤΕΧΝΗ & ΣΚΕΨΗ - ΣΙΝΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΟΫΝΤ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ. ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΓΗ. 17/2- 23/3
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗ ΜICHEL STORA: ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΙ: Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ «ΟΘΟΝΗΣ» 12/2/2016 ΑΘΗΝΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ''ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΩΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΟ'' 27/2/2016 ΑΘΗΝΑ
ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΠ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ: ''ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ''. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 22/2/2016
ΣΙΝΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΟΫΝΤ ''ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ'' ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ 31/1/16 ΑΘΗΝΑ
ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ «NO HATE SPEECH MOVEMENT» 14/2/2016 ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΕΑΤ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 1ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUDO ΣΑΒΒΑΤΟ 23/1/2016 ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ''ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ'' 30-31/1/2016 ΑΘΗΝΑ
ΚΕΑΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ
ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ
ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΑΡΙΕΛΛΑ ΑΣΕΡ: LE SQUARE, ΤΗΣ Μ. DURAS ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ 19/1/2016 ΑΘΗΝΑ
ΣΕΨ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Α/ΘΜΙΑ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016».
Χρήσιμα
Σύνδεσμοι - Links
Φωτογραφίες
Γράφουν για εμάς
Επικοινωνία
 
Αναζήτηση
Αγγλο-Ελληνικό ΛεξικόOnline από: 20/11/2007
Επισκέπτες: 1602709296
Online: 213
ΣΧΕΔΙΑ LIVE ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/5/2015 ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΚΑΖΙ

ΣΧΕΔΙΑ LIVE συναυλία Τετάρτη 27/5/2015 Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων Γκάζι

21/5/2015
Το Περιοδικό Σχεδία και οι φίλοι του διοργανώνουν συναυλία την Τετάρτη 27 Μαίου στο Γκάζι με σκοπό την κινητοποίηση του κόσμου για μια δίκαιη κοινωνία, μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς φτώχεια, ακόμη και χωρίς ''Σχεδία''.
Το περιοδικό  ''Σχεδία'' κυκλοφορεί την τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα.Σχεδία LIVE!

Το φετινό µεγάλο µουσικό ραντεβού των φίλων της «Σχεδίας» έχει προγραµµατιστεί για την Τετάρτη 27 Μαΐου στις 19:30, στην Τεχνόπολη Πειραιώς 100 Γκάζι.

Οι Batala, οι Burger Project, ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Locomondo, ο Πάνος Μουζουράκης, η Γεωργία Νταγάκη, η Μαριέττα Φαφούτη και η μπάντα The Jaguar Bombs ενώνουν τις φωνές τους με τους φίλους της «Σχεδίας» σε μια συναυλία και κινητοποίηση μαζί για μια δίκαιη κοινωνία, μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς φτώχεια, ακόμη και χωρίς «Σχεδία». 
 
Είναι η τρίτη χρονιά που «Σχεδία» και Τεχνόπολη συνδιοργανώνουν τη συναυλία, με κέφι, πολύ θετική ενέργεια, αλλά και πολλαπλά κοινωνικά μηνύματα.
 
Δεν είναι αργά ποτέ
Τον περασµένο Φεβρουάριο, ο Φοίβος Δεληβοριάς έγινε πωλητής της «σχεδίας» για µία ώρα, στο πλαίσιο της δράσης µας που ήταν ενταγµένη στη «Διεθνή Εβδοµάδα Πωλητών Περιοδικών Δρόµου». Ήταν στο πόστο επί της πλατείας Κοραή. Ήταν εµφανές ότι χάρηκε τη συµµετοχή του. Είχε βάλει στόχο, µάλιστα, να πουλήσει 30 περιοδικά, αλλιώς δεν θα έφευγε. Και τα κατάφερε!  Θα είναι και στη συναυλία της «σχεδίας». Στην κουβέντα που κάναµε µας εξήγησε τους λόγους.
 
«Υπάρχουν άνθρωποι που την κρίση την αντιµετώπισαν αλληλοσφαζόµενοι στα καφενεία,  πραγµατικά και ψηφιακά. Υπάρχουν άλλοι που ξαναγύρισαν θεωρητικώς στο ‘21, άλλοι στον εµφύλιο, άλλοι στη χούντα και άλλοι στις... αρχές του Διαφωτισµού. Υπάρχει κι εκείνη η φρικτή µερίδα ανθρώπων που προσπάθησε να σώσει τα δικά της µόνο κεκτηµένα σε βάρος όσων δεν είχαν ποτέ τίποτα. Και υπάρχει και η "σχεδία". Πώς θα ’ταν άραγε τα πράγµατα αν, πριν και µετά το 2010, οι άνθρωποι που βλέπαµε συνεχώς µπροστά µας, τα πρόσωπα που έµπαιναν στα σπίτια και στη φαντασία µας δεν ήταν οι διάφοροι “αυτοδηµιούργητοι” της κάθε µυρµηγκοφωλιάς, αλλά όσοι συνέλαβαν και υπηρέτησαν τη “σχεδία”, τα κοινωνικά ιατρεία, τα σχολεία µεταναστών; Δεν είναι αργά ποτέ. Ποτέ για κάτι σαν κι αυτό».
 
Για εκείνους που προσπαθούν
Οι Locomondo είναι µία µπάντα που από την αρχή αυτής της προσπάθειας βρίσκονται δίπλα στη «Σχεδία» και στην ελληνική ποδοσφαιρική οµάδα αστέγων. Δεν είναι µονάχα πως πάντα συµµετέχουν σε όλες τις δράσεις που ζητάµε τη συνδροµή τους. Η υποστήριξη στις προσπάθειες των ανθρώπων της «σχεδίας» και της ποδοσφαιρικής οµάδας είναι έντονη όλο το χρόνο. Ο Μάρκος Κούµαρης έρχεται και στις προπονήσεις, όποτε µπορεί, και παίζει µπάλα µε τα παιδιά. Η κρίση, άλλωστε, δεν τον άφησε ανεπηρέαστο.
 
«Η µπάντα έχει γεννηθεί µέσα στη κρίση. Είναι ένα συγκρότηµα που αποτελείται από διαφορετικούς ανθρώπους, νέους ή µεγαλύτερους σε ηλικία, από άνετους ή λιγότερο άνετους οικονοµικά, που µπορεί να διαφέρουν ακόµη και στις πολιτικές τους πεποιθήσεις, αλλά στηρίζουµε ο ένας τον άλλο. Να φανταστείς ότι κάναµε χρυσό δίσκο από τον οποίο άλλοι καλλιτέχνες παλιότερα θα έβγαζαν χρήµατα για να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους, αλλά επειδή τύχαµε στην εποχή που κατέρρευσαν και οι δισκογραφικές εταιρίες, δεν πήραµε τίποτα», λέει στη «σχεδία» ο Μάρκος Κούµαρης. 
Ο Μάρκος δεν πιστεύει ότι η κρίση µάς άλλαξε όσο θέλουµε κάποιοι να πιστεύουµε και δείχνει την πρότιµησή του για όλους εκείνους που προσπαθούν.
 
«Πιστεύω ότι δεν έχουµε αλλάξει πολύ ως κοινωνία. Πάνω κάτω, οι ίδιοι µείναµε. Οι άνθρωποι που ήταν αδιάφοροι συνεχίζουν να είναι αδιάφοροι και οι άνθρωποι που νοιάζονται ίσως φαίνονται λίγο περισσότερο τώρα. Αλλά, σίγουρα, υπάρχουν και άνθρωποι που δεν τους έχει αγγίξει. 
Μ' αρέσουν οι άνθρωποι που προσπαθούν και αυτά που κάνουν είναι παραδείγµατα και δίνουν πρότυπα στους νέους. Όπως κάποιοι γιατροί που ταξιδεύουν ώς την Αφρική να εµβολιάσουν τους ανθρώπους και κανείς δεν τους προσέχει. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σύγχρονοι ήρωες και θα έπρεπε να διακρίνονται και να προβάλλονται. 
 
Είµαστε δίπλα στη “Σχεδία” γιατί είναι ένα αποτελεσµατικό project, συνδυάζει την καλή πρόθεση που συνοδεύεται µε εµπειρία, όρα-
µα, πρόγραµµα και καλή προσπάθεια. Αντικαθιστά τα κενά του κοινωνικού κράτους. Μια αγκαλιά και για τους νέους, που, αν έ-χουν χάσει το δίχτυ της ασφάλειας που προσφέρει η οικογένεια ή η εργασία, είναι δίπλα τους για να τους προστατέψει». 
 
 
Πιο ανοιχτοί
Ο Αλέξης Ιωάννου είναι ο τραγουδιστής των Burger Project. Δηλώνει «αισιόδοξος από τη φύση του», είναι ενθουσιασµένος µε τη συµµετοχή στη συναυλία της «σχεδίας» και µας καλεί να είµαστε «πιο ανοιχτοί» και έτοιµοι να βοηθήσουµε ο ένας τον άλλον. 
«Ενώ από τη φύση µου είµαι αισιόδοξος άνθρωπος, τα τελευταία χρόνια έχω γίνει συνωµοσιολόγος, δεν βλέπω να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγµατα, νοµίζω ότι θα µας πάνε ακόµα πιο κάτω. Ίσως πρέπει να φτάσουµε στο “µηδέν” για να µπορέσουµε να ξαναγεννηθούµε.
Βλέποντας τόσους πολλούς ανθρώπους να έχουν χάσει τα πάντα, νιώθω ότι ζούµε µια παράνοια. Έχουµε ξεχάσει την πραγµατική ζωή και ασχολούµαστε µε νούµερα. 
 
Το θετικό είναι ότι πολλοί άνθρωποι ξύπνησαν και συνειδητοποίησαν τι συµβαίνει και πώς λειτουργεί το σύστηµα. Μας έκανε να είµαστε πιο ανοιχτοί. Υπάρχουν, ωστόσο, και άνθρωποι που δεν έχουν πάρει χαµπάρι τίποτα. Καλό είναι να θυµόµαστε πως ό,τι κάνουµε, µας επιστρέφει. Ας βγούµε λίγο από τον εαυτό µας και τη φούσκα που ζούµε. Να νιώσουµε και να βοηθήσουµε όσο µπορούµε για µια καλύτερη ζωή. Δεν µπορούµε να παραµένουµε απαθείς». 
 
Καλύτεροι άνθρωποι
Η Μαριέττα Φαφούτη, τον περασµένο Φεβρουάριο, έγινε πωλήτρια κι αυτή της «σχεδίας» για µια ώρα. Ήταν –όπως οµολογεί– ένα µάθηµα ζωής. Στα τέλη του Μάη θα είναι και πάλι κοντά µας, αυτή τη φορά κάνοντας αυτό που της είναι πραγµατικά οικείο: Θα τραγουδήσει µαζί µας ενάντια στη φτώχεια και υπέρ µια πιο δίκαιης κοινωνίας. 
 
«Πραγµατικά ευχαριστώ τη “σχεδία” που µου κάνει αυτή την τιµή και µπορώ να είµαι µέρος αυτής της προσπάθειας. Συµµετέχοντας σε τέτοιες πρωτοβουλίες, γινόµαστε καλύτεροι άνθρωποι. Για µένα, είναι σηµαντικός ο συµβολισµός. Μέσα από µια συναυλία, γινόµαστε όλοι ένα για το καλό κάποιων άλλων ανθρώπων. Είναι ο ορισµός της έννοιας της αλληλεγγύης. Πιστεύω ότι η κρίση µ’ έκανε καλύτερο άνθρωπο. Άλλαξε τον τρόπο που βλέπω τους άλλους. Καθηµερινά βλέπω γύρω µου ανθρώπους που πέφτουν, αλλά δεν το βάζουν κάτω και προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους. Αυτοί είναι οι µικροί µας καθηµερινοί ήρωες, όπως ο κ. Νίκος που για µια ώρα ήµουν µαζί του και πουλούσα το περιοδικό συµµετέχοντας στην εκδήλωση του περιοδικού τον περασµένο Φεβρουάριο (σ.σ. µιλάει για την µέρα που επώνυµοι συµπολίτες µας φόρεσαν για µία ώρα το κόκκινο γιλέκο των πωλητών της “σχεδίας”). Για µένα, αυτό ήταν πραγµατικά ένα µεγάλο σχολείο».
 
The Jaguar Βombs
The Jaguar Bombs θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε µια συναυλία που έχει σαφή κοινωνικά και κινηµατικά χαρακτηριστικά και είναι ιδιαίτερα χαρούµενοι γι' αυτό. Όπως λένε και οι ίδιοι, τους αρέσει πολύ η φιλοσoφία που διέπει τη «σχεδία», η απλή διαδικασία, το άµεσο αποτέλεσµα για τον ίδιο τον άνθρωπο. 
 
Μιλήσαμε με τον Άγγελο Αϊβάζη, τον 28 χρονο τραγουδιστή και κιθαρίστα της µπάντας, ο οποίος αυτή την εποχή υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στη Ρόδο: «Είµαι αισιόδοξος ότι όπως φτάσαµε εκεί που φτάσαµε έτσι θα ανακάµψουµε κιόλας. Πιστεύω, επίσης, ότι η κρίση µάς έχει αλλάξει. Έχουµε βγει λίγο από τον εαυτό µας, νοιαζόµαστε για τον συνάνθρωπο και είµαστε πιο έτοιµοι να βοηθήσουµε. Το συναντάω καθηµερινά». 
 
Αλληλεγγύη, η φυσική κατάσταση
«Η κρίση µ’ έχει επηρεάσει βαθιά. Το πόσο ακόµα θα κρατήσει δεν µπορώ να το ξέρω, δεν µπορώ να κάνω πρόβλεψη, ξέρω ότι δεν είναι τοπικό φαινόµενο. Το σηµαντικό και το αισιόδοξο είναι ότι µαθαίνουµε να ελισσόµαστε, ότι βρίσκουµε τρόπους και δεν το βάζουµε κάτω. Και θα ανακάµψουµε. 
Οι Batala έχουν τις δουλειές τους και στη µουσική είµαστε όλοι εθελοντές. Η µαµά µας είναι η Βραζιλία, όπου εκεί η φτώχεια και η ανέχεια βρίσκονται σε άλλα επίπεδα. Γόπα πετάς κάτω και τη µαζεύουν. Ο εξοπλισµός της µπάντας κατασκευάζεται εκεί. Κατεβαίνουµε και στο καρναβάλι για να συµµετάσχουµε µε “after party” και µε δώρα για τα παιδιά. Η αλληλεγγύη είναι η φυσική µας κατάσταση και σε κάθε σοβαρή προσπάθεια που γίνεται για την υποστήριξη συνανθρώπων µας, όπως είναι αυτή της “σχεδίας”, συµµετέχουµε µε µεγάλη µας χαρά». 
 
Τελικά, ο βασιλιάς ήταν γυµνός
Η Γεωργία Νταγάκη θα ταξιδέψει για πρώτη φορά µε τη µουσική µας «σχεδία». 
«Καταρχήν, αν ρίχναµε όλοι εµείς οι καλλιτέχνες τα προβλήµατά µας σε ένα πηγάδι  και βλέπαµε τα προβλήµατα των υπόλοιπων εργαζοµένων, των άνεργων, των ελεύθερων επαγγελµατιών, θα βουτάγαµε να πάρουµε πίσω τα δικά µας και δεν θα βγάζαµε κουβέντα. Με έχει επηρεάσει σίγουρα η κρίση, αλλά και µε βοήθησε να δω τα πράγµατα σε όλα τα επίπεδα  πιο καθαρά, στις σχέσεις, στις συνεργασίες, στη ζωή. Η κρίση δεν µας άλλαξε, έδειξε ποιοι πραγµατικά είµαστε και, άσχετα τι µας λέγανε τα δελτία ειδήσεων και οι κυβερνήσεις από τη Μεταπολίτευση και µετά, “ο βασιλιάς τελικά ήταν γυµνός”», µας απάντησε στην ερώτηση πώς βιώνει η ίδια την κρίση και πώς έχει επηρεάσει τη ζωή της.
 
Σε σχέση µε τη συµµετοχή της στη συναυλία της «σχεδίας», εξέφρασε τη χαρά της, αλλά και έναν προβληµατισµό που είναι κοινός: «Χαίροµαι αν µπορώ µε αυτό τον τρόπο να βοηθήσω, αλλά θα προτιµούσα να είχαµε ένα κράτος δικαίου µε στέγη για όλους και λιγότερες συναυλίες αλληλεγγύης. Είναι τιµή µου, όµως, που θα βρεθώ στην ίδια σκηνή  µε καλλιτέχνες ωραίους  και µε ήθος. 
 
”Δεν θα πνιγείς πέφτοντας στο νερό, αλλά παραµένοντας µέσα”. Ευχαριστώ τους διοργανωτές για την πρόσκληση και εσάς άγνωστοι πωλητές της “σχεδίας” για τα δικά σας µηνύµατα αξιοπρέπειας και ψυχικής δύναµης που µας δίνετε καθηµερινά...» 
 
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι
  Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 7:30 μμ.
 
Τιμή εισιτηρίου: 5€
 
Προπώληση:
Αλλες επιλογές

6ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΥΤΙΣΜΟΥ 2017 13-15/10/2017 ΛΑΡΙΣΑ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΠΥ 6-8/10/2017 ΑΘΗΝΑ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 23-26/11/2017 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ 19-22/10/2017 ΒΟΛΟΣ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

10ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΕΦΗΒΟΣ Σ’ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ: ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ» 29-30/9-1/10/2017 ΑΘΗΝΑ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

150 ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ 3000 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ! | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 2/7/2017 | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΠΑ 30/6/-1/7/2017 ΑΘΗΝΑ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ 2ου ΕΕΕΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ ''ΑΝΟΙΞΗ'' ΚΑΙ ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ 28/6/2017 ΠΕΙΡΑΙΑΣ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

KEAT ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΚΩΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ HELEN KELLER 24/6/2017

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΤΑΞΗ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΠ 26-27/6/2017 ΑΘΗΝΑ

ΗΜΕΡΙΔΑ "ΔΙΑΧΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+KA1" ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ & ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ 21/6/2017 ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 20/6/2017

Spoudase 2017 ΕΚΘΕΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ 24-25/6/2017 ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Ψ.Ε. ''ΝΕΥΡΟΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ'' 24/6/2017 ΑΘΗΝΑ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ "Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ" 17/6/2017 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η 4Η SENSORY FRIENDLY ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ 13/6/2017 VILLAGE CINEMAS | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΨΕ ΤΑ ΦΩΤΑ! ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ VERY SPECIAL ARTS HELLAS 10 & 11/6/2017 ΑΘΗΝΑ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

4ο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 9-11/6/2017 ΑΘΗΝΑ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗ ΣΑΒΒΑ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ ''ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ'' 9/6/2017 Κ.Ψ.Υ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ''ΚΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ'' 6/6/2017 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΜΙΛΙΑ: ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ 27/5/2017 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA ΣΤΟ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 26/5/2017 | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2017 24-28 ΜΑΪΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ! | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ: ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 19-21/5/2017 ΠΕΙΡΑΙΑΣ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ 20/5/2017 ΠΕΙΡΑΙΑΣ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ – ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ 19-20/5/2017 ΒΟΛΟΣ

6ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 19-20/5/2017 ΑΘΗΝΑ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ''ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ'' 20/5/2017 ΑΘΗΝΑπίσω

 
ΣΕΕΠΕΑΑ WWW.SEEPEAA.GR ΣΤΟ FACEBOOK
περισσότερα
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚόΣ ΣΤΑΘΜόΣ ΝέΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
περισσότερα
ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
Δ.I.E.K ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
περισσότερα
ΝΟΜΟΣ 4327/2015 ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ,ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
περισσότερα
ΕΟΠΠΥ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
περισσότερα
ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ
περισσότερα
ΑΥΤΙΣΜΟΣ-ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑSPERGER ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ 25 ΗΜΕΡΩΝ
περισσότερα
ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ-SPECIAL EDUCATION ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
περισσότερα
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΣΜΕΑΕ) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΥΓΕΙΑ-HEALTH LINKS-ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
περισσότερα
ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
ΚΔΑΔΟΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Ε.Π.)
 
Copyright © 2008 seepeaa.gr - designed by Lighthouse Internet Applications