Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020
Αρχική
Σύλλογος
Oμοσπονδία-Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.
Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.)
Υπηρεσιακά Συμβούλια ΚΥΣΕΕΠ / ΠΥΣΕΕΠ. Ενημερώσεις - Ανακοινώσεις Αιρετών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΥΣΕΕΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ Δ/ΝΤΡΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΥΣΕΕΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΕΠ ΕΒΠ ΣΥΝΑΦΕΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΛΠ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΙΡΕΤΟΣ ΣΤΟ ΚΥΣΕΕΠ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΕΠ, ΕΒΠ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΕΕΠ: ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΑΕ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΑΕ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) ΘΕΣΣΑΛIΑΣ
ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.)
ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΕΕΠ: ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. 5/10/2016
ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ( Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ TOΥ ΑΙΡΕΤΟΥ ΣΤΟ ΚΥΣΕΕΠ ΒΑΣΙΛΗ ΒΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π. & ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ - ΤΙΣ ΣΥΝΑΦΕΙΕΣ ΜΤΧ ΑΠΟ ΤΟ Ι.Ε.Π.-ΤΟΝ ΑΣΕΠ-ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016-17
ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.)
ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΕΕΠ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΥΣΕΕΠ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΥΣΕΕΠ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. Θέματα Αναπληρωτών
Συλλόγοι ΕΕΠ ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ Φορείς - Ειδική Αγωγή - Αναπηρία
Εκπαιδευτικό και Ενημερωτικό Υλικό - Λογισμικό - Οδηγοί
Προσλήψεις εκπαιδευτικών-Διορισμοί-Tοποθετήσεις
Μεταθέσεις-Αποσπάσεις
Νομοθεσία
Μεταπτυχιακά Επιμορφώσεις Σεμινάρια Υποτροφίες Βιβλία Περιοδικά Άρθρα
Θέσεις Εργασίας - Προκηρύξεις - Προσκλήσεις
Διάφορα Θέματα
Συνέδρια-Ημερίδες- Εκδηλώσεις
Χρήσιμα
Σύνδεσμοι - Links
Φωτογραφίες
Γράφουν για εμάς
Επικοινωνία
 
Αναζήτηση
Αγγλο-Ελληνικό ΛεξικόOnline από: 20/11/2007
Επισκέπτες: 1604900151
Online: 461
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ ΠΥΣΕΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ ΓΙΑ ΤΟ 2016-17 ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν. 4354/2015

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ ΠΥΣΕΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ ΓΙΑ ΤΟ 2016-17 ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν. 4354/2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του αιρετού ΠΥΣΕΕΠ Αττικής Δ. Αρβανίτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ ΓΙΑ ΤΟ 2016-17 ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν. 4354/2015

Εν όψει της έκδοσης της εγκυκλίου πρόσληψης αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ, όποτε και αν γίνει, θεωρούμε υποχρέωση μας να ενημερώσουμε για πιθανές αλλαγές και προβλέψεις της, βάσει των ισχυόντων διατάξεων.

Επίσης σε συνδυασμό και με θέματα βαθμολογικής και μισθολογικής εξέλιξης, βάσει των εφαρμοστικών εγκυκλίων του Ν.4354/2015, αφού η προυπηρεσία και τα τυπικά προσόντα αφορούν και τους 2 τομείς ενδιαφέροντος.

ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΕΠ

Η προσκόμιση της Άδειας Άσκησης πιθανότατα θα είναι υποχρεωτική για όλες τις ειδικότητες για τις οποίες προβλέπεται από το νόμο. Η εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς με τους λογοθεραπευτές πρέπει να μας δίδαξε και όλοι οι συνάδελφοι πιστεύω να έχουν προετοιμαστεί.

Ελπίζουμε όμως και το υπουργείο, εκδίδοντας τη σχετική εγκύκλιο να μη σταθεί στους τύπους και να προβλέψει την αναγνώριση της προηγούμενης από την έκδοση της Άδειας προυπηρεσίας, για τις ειδικότητες για τις οποίες μέχρι σήμερα δεν θεωρούταν απαραίτητο τυπικό προσόν για την ένταξη στους πίνακες.

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ(βάσει το Ν. 4354/2015)

Σύμφωνα με σχετικό έγγραφο της ΠΔΕ Αττικής πρός τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αττικής (Αρ, Πρωτ. : Φ.41.1/9201 της 8-6-20160) η αναγνώριση προυπηρεσίας για μισθολογική εξέλιξη αναπληρωτών που προσλήφθηκαν μετά την 1-1-2016, (άρα και όσων θα προσληφθούν για την επόμενη σχολική χρονιά), θα γίνει από τα ΠΥΣΕΕΠ, με βάση τις διατάξεις του άρθρου 11, παρ. 4 σε συνδυασμό με το άρθρο 7 , παρ. 1 του Ν. 4354/2015.

Έτσι οι αναπληρωτές εκτός από την προσκόμιση των σχετικών ενσήμων θα πρέπει να προσκομίσουν και πιστοποιητικά των αρμόδιων υπηρεσιών στα οποία θα αναφέρονται ρητά οι “αποφάσεις πρόσληψης και απόλυσης, η ιδιότητα με την οποία υπηρέτησαν, η σχέση εργασίας (σ.σ.: αποκλείονται ρητά συμβάσεις έργου), το ωράριο εργασίας (πλήρες η μειωμένο)και η διάρκεια των προυπηρεσιών αυτών”.

Για προυπηρεσίες σε ΝΠΙΔ, είναι απαραίτητο να προσκομίζονται και τα επιπλέον νομιμοποιητικά έγγραφα από το ΝΠΙΔ, ότι αυτό ανήκει στο κράτος η σε ΝΠΔΔ η σε ΟΤΑ η επιχορηγείται κατά 50% τουλάχιστον του ετήσιου προυπολογισμού του.

Είναι πιθανόν όλα τα παραπάνω να προβλέπονται και για την αναγνώριση της προυπηρεσίας για την μοριοδότηση και την κατάταξη στους πίνακες αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ, όπως βέβαια και να αποδεικνύεται και ότι το αντικείμενο εργασίας αφορούσε άτομα με αναπηρία η ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Θα ήθελα εδώ να σχολιάσω την αναποτελεσματικότητα των υπευθύνων του υπουργείου, οι οποίοι εξέδωσαν τις εγκυκλίους για την εφαρμογή του 4354 λίγες ημέρες πριν την λήξη του σχολικού έτους και την απόλυση των συναδέλφων αναπληρωτών, οι οποίοι έτσι δεν μπόρεσαν να ενημερωθούν και να υποβάλλουν στις διευθύνσεις τις αιτήσεις τους για αναγνώριση προϋπηρεσιών για μισθολογική εξέλιξη.

Αποτέλεσμα είναι ορισμένοι να μην επωφεληθούν με την μικρή έστω αύξηση του μισθού τους. Επισημαίνω ότι δεν ισχύουν προηγούμενες αιτήσεις η/και αποφάσεις αναγνώρισης προϋπηρεσίας από ΠΥΣΕΕΠ και ότι είναι απαραίτητο οι αιτήσεις να γίνονται άμεσα με την ανάληψη υπηρεσίας κάθε χρόνο, εκτός αν άλλως αποφασισθεί από τους αρμόδιους. Επίσης ότι είναι δυνατή η αναγνώριση προυπηρεσίας μόνο για μισθολογική εξέλιξη, ακόμη κι αν αυτή δεν μοριοδοτήθηκε,  με βάση τις παραπάνω προυποθέσεις.

Σχετικά με τα ΝΠΙΔ προτείνω στους αρμόδιους των ΠΔΕ, να αξιοποιηθεί το Μητρώο Φορέων του Δημοσίου, ώστε να περιοριστεί η γραφειοκρατία και η ταλαιπωρία των συναδέλφων με την αναζήτηση πιστοποιητικών, πάλι εν μέσω θέρους. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

Οι συναφείς με την ειδική αγωγή η το αντικείμενο της προς πλήρωση θέσης μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών του ΕΕΠ, μοριοδοτούνται για την κατάταξη στους πίνακες αναπληρωτών και αναγνωρίζονται για την μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη κατά 2 ΜΚ για τους μεταπτυχιακούς και κατά 6 ΜΚ για τους διδακτορικούς τίτλους.

Η αναγνώριση της συνάφειας των τίτλων θα γίνει από την αρμόδια επιτροπή συνάφειας του ΙΕΠ, αλλά η αναγνώρισή τους για μισθολογική εξέλιξη προβλέπεται από τον 4354/2015 να γίνει από τα ΠΥΣΕΕΠ, μετά από αίτηση του υπαλλήλου.

Η αίτηση αυτή πρέπει να γίνει με την ανάληψη υπηρεσίας , όπως και αυτή για την αναγνώριση της προϋπηρεσίας.

Εδώ μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι είναι ανάγκη περιορισμού της γραφειοκρατίας με την κατάλληλη σύνταξη των σχετικών εντύπων από τις Διευθύνσεις ώστε να υπάρχουν όλες οι προβλεπόμενες περιπτώσεις και να μη χρειάζονται πολλές διαφορετικές αιτήσεις, που συχνά λόγω έλλειψης ενημέρωσης, παραλείπονται η καθυστερούν να κατατεθούν από τους αναπληρωτές.

Επισημαίνω ότι η αναγνώριση της συνάφειας των μεταπτυχιακών τίτλων για μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη των μονίμων μελών ΕΕΠ, πρέπει επίσης να γίνει, μετά από αίτηση τους προς τα ΠΥΣΕΕΠ, παρ όλο που  οποιαδήποτε βαθμολογική η μισθολογική επίπτωση θα ισχύσει μετά την 1.1.2018. Δεν αποκλείεται αυτή η πρόβλεψη να αλλάξει εν τω μεταξύ (στην Ελλάδα ζούμε...) ή η αναγνώριση των τίτλων να έχει άλλες θετικές επιπτώσεις για τους συναδέλφους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ Ν. 4354/2015 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ  ΜΕΛΩΝ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ

Βάσει του ν. 4354/2015 κεφ. Β (ΦΕΚ 176 τ. Α) το προσωπικό στο οποίο αναφέρεται η παρ. 1 του αρθρ. 7 εξελίσσεται σε μισθολογικά κλιμάκια (ΜΚ) ανεξάρτητα από τον βαθμό που κατέχει. Ο μισθός στο ίδιο ΜΚ ανά κατηγορία προσωπικού  ( ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ) είναι ίδιος ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο ανήκουν (άρθρ. 8).

Στις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ υπάρχουν 19 ΜΚ ενώ στις κατηγορίες ΔΕ και ΥΕ υπάρχουν 13 ΜΚ.

Κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου ετήσιας τουλάχιστον διάρκειας προωθούνται κατά 2 ΜΚ, ενώ κάτοχοι διδακτορικού τίτλου προωθούνται κατά 6 ΜΚ. Αυτό πραγματοποιείται μετά από απόφαση του αρμόδιου για την αναγνώριση αυτού οργάνου  που κρίνει την συνάφεια του τίτλου προς το αντικείμενο απασχόλησης του υπαλλήλου, όπως προκύπτει από την προκήρυξη της θέσης η την περιγραφή της θέσης εργασίας (Καθηκοντολόγιο). Για την νέα κατάταξη και τα οικονομικά της αποτελέσματα ισχύει η ημερομηνία υποβολής της σχετικής αίτησης και των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Η μισθολογική εξέλιξη στο επόμενο ΜΚ για υπαλλήλους της κατηγορίας ΔΕ η ΥΕ πραγματοποιείται μετά από υπηρεσία 3 ετών,  ενώ για την κατηγορία ΠΕ η ΤΕ μετά από υπηρεσία 2 ετών. Η αναγνώριση της προυπηρεσίας γίνεται από το αρμόδιο υπηρεσιακό συμβούλιο (ΠΥΣΕΕΠ) ενώ η εξέλιξη στο επόμενο ΜΚ από το αρμόδιο για το διορισμό όργανο (ΠΥΣΕΕΠ η ΑΣΕΠ). Η μισθολογική ωρίμανση πραγματοποιείται αυτοδίκαια από τη Δ/νση Διοικητικού όταν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος χρόνος υπηρεσίας στο προηγούμενο ΜΚ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (αυτή δεν είχε καταργηθεί?): Στο άρθ. 12 αναφέρεται ότι από το 1.1.2018 (θα ληφθούν υπ όψη οι αξιολογήσεις του 2017 και 2016), ποσοστό 12-15% των υπαλλήλων δύναται να έχει "προωθημένη" μισθολογική εξέλιξη μέχρι 1 επιπλέον ΜΚ, εφ όσον επί τρεις συνεχόμενες αξιολογήσεις βαθμολογηθεί με άριστα. Γι αυτό χρειάζεται να καθορισθούν οι προυποθέσεις με απόφαση των υπουργών εσωτερικών και οικονομίας.Σε περιπτώσεις "ανεπαρκών" υπαλλήλων (σε 3 συνεχόμενες αξιολογήσεις) προβλέπονται μέτρα επιμόρφωσης και σε σπάνιες περιπτώσεις στέρηση μισθολογικής εξέλιξης για 1 έτος, με δικαίωμα ένστασης στο οικείο υπηρεσιακό συμβούλιο. 

ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΙΣΘΟΙ: Οι εισαγωγικοί βασικοί μισθοί και η προβλεπόμενη αύξηση κατά την εξέλιξη σε κάθε επόμενο ΜΚ ανά κατηγορία είναι: YE 780 ευρώ (αύξηση 43 ευρώ), ΔΕ 858ευρώ (αύξ. 60 ευρώ), ΤΕ 1037 ευρώ (αύξ. 55 ευρώ) και ΠΕ 1092 ευρώ (αύξ. 59 ευρώ).

Κατά την 1η εφαρμογή λαμβάνονται υπ όψη τα τυπικά προσόντα, ο χρόνος υπηρεσίας στον φορέα που υπηρετούν καθώς και η αναγνωρισμένη προυπηρεσία μέχρι την 31.12.2015.

Μετά την μισθολογική κατάταξη, αναστέλλεται μέχρι την 31.12.2017, η μισθολογική εξέλιξη των υπαλλήλων. Αυτή θα ενεργοποιηθεί εκ νέου την 1.1.2018, συνυπολογιζόμενου του πλεονάζοντος την 31.12.2015 χρόνου, αλλά δεν θα ληφθεί υπ όψη το διάστημα από την έναρξη της εφαρμογής του νόμου έως την 31.12.2017 (άρθρο 26). Δύο χρόνια χαμένα για όλους τους υπαλλήλους στο βωμό των μνημονίων...

Αν από την μισθολογική κατάταξη υπηρετούντων μόνιμων υπαλλήλων προκύψει βασικός μισθός μικρότερος η διαφορά διατηρείται και καταβάλλεται ως προσωπική, η οποία μειώνεται από οποιαδήποτε μελλοντική αύξηση. Σε περίπτωση αύξησης η διαφορά χορηγείται σε δόσεις (ανά έτος σε 4 έτη).

Η τυχόν προσωπική διαφορά για αναπληρωτές η ωρομίσθιους καταβάλλεται μέχρι τη λήξη της σύμβασης. Για τον υπολογισμό ενδεχόμενης προσωπικής διαφοράς θεωρείται ότι έχουν κατά την 31.12.2015 καταταγεί βάσει του άρθρου 12 του Ν. 4024/2011 και όχι της παρ. 7 του αρθρου 7 του ίδιου νόμου (άρθρο 27 του 4354/2015). Αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά δύνανται να επιστρέφονται εφ άπαξ χωρίς προσαυξήσεις (άρθρο 24 -4354/2015), αλλά με πρόσφατη τροπολογία (μετά τις διαμαρτυρίες για το πρόβλημα που προέκυψε με αρκετούς συναδέλφους αναπληρωτές) προβλέπεται η έκδοση σχετικής ΥΑ για τον καθορισμό διαδικασίας καταβολής  σε δόσεις.


Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα: www.seepeaa.gr
και
Σεεπεαα www.seepeaa.gr στο Facebook

Αλλες επιλογές

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΣΕΕΠ ΣΗΜΕΡΑ 17/7/2017: ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΥΣΕΕΠ ΣΤΙΣ 17/7/2017

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΕΠΘ

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΠΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΙΑΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΛΠ

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΤΑ ΝΕΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ & ΕΒΠ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΔΕ

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ - ΕΒΠ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΦΕΙΕΣ

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΘΕΝ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΠΕΘ

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΕΑΕ ΤΟΥ ΥΠΠΕΘ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΩΡΑΡΙΟ ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΛΠ

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΕΠ - ΕΒΠ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΒΟΥΓΙΑΣ Β. ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΕΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ ΓΙΑ ΤΟ 2017-18

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ & ΕΒΠ ΓΙΑ ΤΟ 2017-18

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΣΕΕΠ 7/4/2017

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΑΕ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ

ΒΟΥΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΕΕΠ ΑΦΑΝΤΟ ΤΟ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π. ΣΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ

ΔΗΜ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΕΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ 31/3/2017

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΕΠ - ΕΒΠ

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΠΕΘ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ TOY ΑΙΡΕΤΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΤΗΣ 2017 ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ

ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΕΕΠ ''ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ''

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΜΕΛΩΝ ΕΔΕΑΥ - ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ/ΕΒΠ - ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ - ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΟΥΓΙΑΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΕΕΠ ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ Ε.Ε.Π. ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΠΕΘ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Π.Δ. 1/2003 ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΣΕΕΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΣΕΕΠ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.)

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Δ. ΑΙΡΕΤΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΕΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 24/2/2017

ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ Δ. ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΕΕΠ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ Π.Δ. 1/2003

ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ Σ/Ν ΤΟΥ ΥΠΠΕΘ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΥΣΕΕΠ ΚΑΙ ΠΥΣΕΕΠ

Δ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΕΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 1η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2017πίσω

 
ΣΕΕΠΕΑΑ WWW.SEEPEAA.GR ΣΤΟ FACEBOOK
περισσότερα
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚόΣ ΣΤΑΘΜόΣ ΝέΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
περισσότερα
ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
Δ.I.E.K ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
περισσότερα
ΝΟΜΟΣ 4327/2015 ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ,ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
περισσότερα
ΕΟΠΠΥ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
περισσότερα
ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ
περισσότερα
ΑΥΤΙΣΜΟΣ-ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑSPERGER ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ 25 ΗΜΕΡΩΝ
περισσότερα
ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ-SPECIAL EDUCATION ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
περισσότερα
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΣΜΕΑΕ) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΥΓΕΙΑ-HEALTH LINKS-ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
περισσότερα
ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
ΚΔΑΔΟΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Ε.Π.)
 
Copyright © 2008 seepeaa.gr - designed by Lighthouse Internet Applications