Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020
Αρχική
Σύλλογος
Oμοσπονδία-Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.
Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.)
Υπηρεσιακά Συμβούλια ΚΥΣΕΕΠ / ΠΥΣΕΕΠ. Ενημερώσεις - Ανακοινώσεις Αιρετών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΥΣΕΕΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ Δ/ΝΤΡΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΥΣΕΕΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΕΠ ΕΒΠ ΣΥΝΑΦΕΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΛΠ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΙΡΕΤΟΣ ΣΤΟ ΚΥΣΕΕΠ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΕΠ, ΕΒΠ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΕΕΠ: ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΑΕ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΑΕ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) ΘΕΣΣΑΛIΑΣ
ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.)
ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΕΕΠ: ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. 5/10/2016
ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ( Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ TOΥ ΑΙΡΕΤΟΥ ΣΤΟ ΚΥΣΕΕΠ ΒΑΣΙΛΗ ΒΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π. & ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ - ΤΙΣ ΣΥΝΑΦΕΙΕΣ ΜΤΧ ΑΠΟ ΤΟ Ι.Ε.Π.-ΤΟΝ ΑΣΕΠ-ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016-17
ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.)
ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΕΕΠ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΥΣΕΕΠ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΥΣΕΕΠ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. Θέματα Αναπληρωτών
Συλλόγοι ΕΕΠ ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ Φορείς - Ειδική Αγωγή - Αναπηρία
Εκπαιδευτικό και Ενημερωτικό Υλικό - Λογισμικό - Οδηγοί
Προσλήψεις εκπαιδευτικών-Διορισμοί-Tοποθετήσεις
Μεταθέσεις-Αποσπάσεις
Νομοθεσία
Μεταπτυχιακά Επιμορφώσεις Σεμινάρια Υποτροφίες Βιβλία Περιοδικά Άρθρα
Θέσεις Εργασίας - Προκηρύξεις - Προσκλήσεις
Διάφορα Θέματα
Συνέδρια-Ημερίδες- Εκδηλώσεις
Χρήσιμα
Σύνδεσμοι - Links
Φωτογραφίες
Γράφουν για εμάς
Επικοινωνία
 
Αναζήτηση
Αγγλο-Ελληνικό ΛεξικόOnline από: 20/11/2007
Επισκέπτες: 1605023143
Online: 346
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ TOY ΑΙΡΕΤΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΤΗΣ 2017 ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ TOY ΑΙΡΕΤΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΤΗΣ 2017 ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ TOY ΑΙΡΕΤΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΤΗΣ 2017

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΠΕ29 ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ 

Αγαπητοί συνάδελφοι 

Όπως προβλέπεται στο Καταστατικό, σας υποβάλλω τον απολογισμό μου ως αιρετού στο ΠΥΣΕΕΠ Αττικής.

1. Το ΠΥΣΕΕΠ Αττικής λειτούργησε με πλήρη ομοφωνία στις περισσότερες αποφάσεις. Η ισχυρή παρουσία της Μπέτυς αλλά και η χαρισματική παρουσία του προέδρου Α. Αργυρίου έδωσε τη δυνατότητα σε όλους μας να λειτουργήσουμε συναινετικά χωρίς να υποστείλουμε τη σημαία της υποστήριξης κάθε δικαιώματος των συναδέλφων. Η απουσία της Μπέτυς μας είναι ήδη μεγάλο πλήγμα αλλά είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα μπορέσουμε να φανούμε αντάξιοι της.

2. Κύριο θέμα πάντα είναι οι τοποθετήσεις των αναπληρωτών, αλλά ιδιαίτερα φέτος η αρμοδιότητα του συμβουλίου άρχισε μετά και την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων, αφού και οι συνάφειες ανατέθηκαν στην αρμόδια επιτροπή του ΙΕΠ οι δε ενστάσεις στον ΑΣΕΠ. Πρόβλημα υπήρξε αρχικά με την σε δυο φάσεις πρόσληψη του μεγαλύτερου μέρους των ΕΒΠ, ενώ καταφέραμε να γίνει το μεγαλύτερο μέρος πρόσληψης ΕΕΠ σε μια μεγάλη φάση.

3. Τα προβλήματα που προέκυψαν στο ΙΕΠ και στον ΑΣΕΠ ήταν αναμενόμενα κατά τη γνώμη μου, απλά το υπουργείο δεν εκτίμησε σωστά τον μεγάλο όγκο δουλειάς λόγω του αριθμού των εξεταζόμενων εγγραφων, πτυχίων, προυπηρεσιών, κοινωνικών κριτηρίων, που εξετασθηκαν εξ αρχής.Επίσης οι περισσότερες ΠΔΕ αποδείχθηκε ότι ήταν ανεπαρκείς διοικητικά να υποστηρίξουν το νέο σύστημα. Αναμένουμε βέβαια τις σχετικές εκθέσεις του ΑΣΕΠ σχετικά με τις ενστάσεις και τα σχετικά προβλήματα. 

Αριθμητικά ποσοστό 70,6% των μεταπτυχιακών τίτλων κρίθηκε συναφές με τον Κλάδο του αιτούντος και 16,8% συναφές με την Ειδική Αγωγή. Το 12,6% των τίτλων κρίθηκαν μη συναφείς. Από τους τίτλους των ΠΕ23, 23% κρίθηκε συναφές με την Σχολική η Παιδαγωγική Ψυχολογία. Πολλές από τις περιπτώσεις που δεν έλαβαν συνάφεια οφείλονται στην μη ύπαρξη δικαιολογητικών (ΔΟΑΤΑΠ) η άλλες ελλείψεις. 

Η μη ύπαρξη θεσπισμένων κριτηρίων και η λογική σκέψη ότι οποιαδήποτε κριτήρια θέσπιζε επίσημα η επιτροπή δεν θα ήταν ηθικό αλλά ίσως και σύννομο να ισχύσουν αναδρομικά (όπως ακριβώς συνέβη και με τα κριτήρια συνάφειας με την Ειδική Αγωγή για τους εκπαιδευτικούς), οδήγησε στην υιοθέτηση άτυπων κριτηρίων με βάση το νομικό πλαίσιο που διέπει την λειτουργία του ΕΕΠ στην ΕΑΕ (ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΔΥ, ΕΔΕΑΥ, κ.ά.) Έτσι λήφθηκαν υπ όψη το ισχύον καθηκοντολόγιο του ΕΕΠ, ο Κανονισμός Λειτουργίας των ΚΕΔΔΥ και οι νόμοι και αποφάσεις για την συγκρότηση και λειτουργία των ΕΔΕΑΥ. Επίσης  ιδιαίτερα χρήσιμη υπήρξε η εμπειρία που μετέφεραν τα μέλη ΕΕΠ της επιτροπής, όλων των ειδικοτήτων. Λήφθηκαν επίσης υπ όψη τα γνωστικά αντικείμενα κάθε ειδικότητας, οι ειδικές ανάγκες του πληθυσμού και οι εξειδικευμένες μέθοδοι παρέμβασης κάθε ειδικότητας.

Παρ όλο που είναι αυτονόητο, πρέπει κατά τη γνώμη μου να υπενθυμίσουμε ότι η επιτροπή δεν ασχολήθηκε με την μοριοδότηση των υποψηφίων, ούτε βέβαια ζητήθηκε η γνώμη της επί της κλίμακας μοριοδότησης των τίτλων στον κλάδο η την ειδική αγωγή. Έργο αποκλειστικό της ήταν η επιστημονική κρίση επί της συνάφειας των τίτλων.

Τα οριστικά κριτήρια συνάφειας με τον Κλάδο που ανακοινώθηκαν τελικά την 19/1/2017 και ισχύουν για όσους εγγραφούν μετά από αυτή την ημερομηνία, λαμβάνουν υπ όψη τις ιδιαιτερότητες των κλάδων όσον αφορά την ακαδημαική κατάσταση αλλά και τους ρόλους και τα καθήκοντα των ειδικοτήτων. Έτσι αποφευχθηκε η αρχικά επιδιωκόμενη από τους εκπαιδευτικούς μέλη της επιτροπής του ΙΕΠ υποχρεωτική πρακτική άσκηση και άλλοι περιορισμοί που ισχύουν για τα μεταπτυχιακά των εκπαιδευτικών στην ειδική αγωγή. 

Η συμβολή όλων των μελών ΕΕΠ της επιτροπής ήταν σημαντική και εδώ θα πρέπει να πούμε ότι αυτό είναι επιτυχία της ΠΟΣΕΕΠΕΑ που πλέον ζητείτε η γνώμη της από το υπουργείο για την συγκρότηση επιτροπών σε τέτοιο υψηλό επίπεδο. 

4. Τελικά υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση αλλά και από την άλλη μεριά μεγάλη αύξηση του αριθμού των προσλήψεων και σε μερικούς κλάδους υπήρξε εξάντληση των πινάκων. Το πρόβλημα των σταδιακών τοποθετήσεων πρέπει φέτος να αντιμετωπισθεί και έχουν γίνει δεκτές από το πυσεεπ αττικής και τον περιφερειακό προτάσεις μας που προβλέπουν την ανάρτηση όλων μαζί των λειτουργικών κενών το νωρίτερο δυνατό και φυσικά πρέπει να διεκδικήσουμε και την σε μια φάση απελευθέρωση του μεγάλου ποσοστού των πιστώσεων. Οι προτάσεις αυτές θα κατατεθούν στο υπουργείο και ήδη τις έχει υιοθετήσει και η ομοσπονδία μας.

5. Τα άλλα θέματα που απασχολούν το συμβούλιο είναι συνήθως οι Άδειες Άσκησης Ιδιωτικού Έργου, όπου και φέτος έγινε έγκριση στο 100% σχεδόν παρά το ότι σε μερικές περιπτώσεις υπήρχαν υπερβολικές ώρες. Το συμβούλιο και ο ΠΔΕ δέχθηκαν ότι οι συνάδελφοι που προσλήφθηκαν μετά και τον Οκτώβρη είχαν ανάγκη για εργασία και δεν είναι δυνατό να την εγκαταλείψουν μετά την πρόσληψη τους και για επαγγελματικούς και για δεοντολογικούς λόγους. Επίσης το συμβούλιο εγκρίνει Άδειες για όλες τις ειδικότητες ΕΕΠ και για άσκηση ελεύθερου επαγγέλματος, μη εξαρτημένης εργασίας.Πάντως επαναλαμβάνω και φέτος την παραίνεση να μη ρισκάρετε εργασία χωρίς άδεια από την υπηρεσία αφού πλέον υπάρχει αυστηρός έλεγχος. 

6. Όσον αφορά την επέκταση καθηκόντων αυστηρά το συμβούλιο λαμβάνει υπ όψη αν καλύπτονται οι ανάγκες του σχολείου της οργανικής και αν υπάρχει ενημέρωση και σύμφωνη γνώμη των συναδέλφων. Άλλως δεν προχωρά σε θετική γμωμοδότηση. 

7. Προβλήματα δημιουργήθηκαν φέτος με την αναγνώριση της προυπηρεσίας των αναπληρωτών λόγω της απαίτησης για υποβολή βεβαιώσεων κυρίως από τους φορείς ότι υπάγονται στον σχετικό νόμο και την αδυναμία των ΔΕ να υποστηρίξουν την διαδικασία. Θα πρέπει επιτέλους να επιλυθεί αυτό το θέμα που καθυστερεί την πλήρη μισθοδοσία των αναπληρωτών. Επίσης ακόμη και σήμερα αρκετοί συνάδελφοι δεν έχουν πληρωθεί λόγω αβελτηρίας των υπηρεσιών κυρίως της Περιφέρειας Αττικής.

8. Επίσης υπάρχουν σημαντικά προβλήματα όσον αφορά την εξέταση της συνάφειας για μισθολογική κατάταξη και εξέλιξη και την αναγνώριση της εκπαιδευτικής προυπηρεσίας αλλά και την αναγνώριση της ιδιωτικής προυπηρεσίας εως 7 έτη των μονίμων, αφού υπάρχει διάσταση απόψεων και χρειάζεται να αποσαφηνισθούν οι αρμοδιότητες του κεντρικού και των περιφερειακών συμβουλίων ΕΕΠ-ΕΒΠ. 

Για το λόγο αυτό η Δ/νση ΕΑ ζήτησε προτάσεις από αιρετούς και συμβούλια αλλά και από την ΠΟΣΕΕΠΕΑ τελικά. Το ΠΥΣΕΕΠ Αττικής κατά πλειοψηφία ενέκρινε και πρόκειται να αποστείλει στο υπουργείο τις προτάσεις που υποστήριξαν οι αιρετοί σε ειδική συνεδρίαση με κατεύθυνση την αυξημένη αντιπροσώπευση του ΕΕΠ-ΕΒΠ και την διεύρυνση των αρμοδιοτήτων. Υποστήριξε δε και προτείνει την συμμετοχή ως τακτικών μελών Δ/ντών ΣΜΕΑΕ και προισταμένων ΚΕΔΔΥ, μελών κατά προτίμηση ΕΕΠ η με βαθμό Α εν ελλείψη στελεχών ΕΕΠ. Επίσης υποστηρίζει το δικαίωμα εκλέγεσθαι ως αιρετών ισότιμα και των μελών ΕΒΠ. 

10. Πιστεύω ότι έχουμε μέχρι σήμερα πολύ καλή συνεργασία με το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής και ευχαριστώ την Πρόεδρο Γ. Μπουλμέτη για την άμεση ανταπόκριση σε κάθε αίτημα για παρέμβαση, όπως και οι αιρετοί αναταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε περίπτωση. Το ίδιο βέβαια και με το ΔΣ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ που υπήρξε άριστη συνεργασία όπου χρειάσθηκε. Πιστεύω ότι οι αιρετοί έχουν υποχρέωση να συντάσσονται με τα συνδικαλιστικά όργανα σε γενικότερα θέματα και επειδή έχουν άμεση σχέση και ενημέρωση για υπηρεσιακά και διοικητικά θέματα να υποβάλλουν συχνά σχετικές προτάσεις προς τους φορείς που εκπροσωπούν συνολικά τον κλάδο.

Προσωπικές προτάσεις, ενέργειες και πολιτικές που δεν περνούν μέσα από την ώσμωση με τα συνδικαλιστικά όργανα δημιουργούν σύγχυση και πολυδιάσπαση που είναι δυνατό να την εκμεταλλεύονται όσοι το επιδιώκουν. 

Ακόμη πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να εξετάσουμε σε καταστατική βάση το θέμα της ύπαρξης ασυμβίβαστου της ιδιότητας του αιρετού με τις ιδιότητες του μέλους ΔΣ των συνδικαλιστικών φορέων αλλά και με την ιδιότητα του στελέχους της εκπαίδευσης. 

11. Τέλος η γραφειοκρατεία παραμένει δυστυχώς στη διοίκηση και τώρα προστέθηκε και η έλλειψη υπαλλήλων ειδικά σε περιόδους αιχμής όπως αυτή των προσλήψεων. Το πρόβλημα αυτό είναι πραγματικά δύσκολο να αντιμετωπισθεί και η άσκηση πίεσης με τηλεφωνήματα η παραστάσεις ατομικά συνήθως δεν αποφέρει αποτέλεσμα.

Νομίζω είναι καλό να απευθυνόμαστε στον σύλλογο για να παρεμβαίνει συνολικά όπου χρειάζεται με την συμπαράσταση και των αιρετών αλλά και με δυναμικές ενέργειες με τη συμμετοχή και των συναδέλφων. 

13. Τελευταίο αλλά και σημαντικότερο θεωρώ ότι είναι το θέμα των μόνιμων διορισμών για το οποίο θα πρέπει να πιέζουμε συνεχώς για να γίνονται οι αναγκαίες προετοιμασίες στην νομοθεσία και την λειτουργία της διοίκησης (κεντρική αναγνώριση προυπηρεσίας και συνάφειας, ανακατονομή και δημιουργία νέων οργανικών θέσεων και δημιουργία επιτέλους του ενιαίου πίνακα, ο οποίος προβλέπεται για τους εκπαιδευτικούς στον 3848/2010 και είναι αδύνατο κατά τη γνώμη μου να μην απαιτηθεί από τον ΑΣΕΠ). Θετικά βήματα προς την κατεύθυνση αυτή είναι η ένταξη στην ηλεκτρονική διαδικασία του ΕΕΠ-ΕΒΠ όσον αφορά τις υπηρεσιακές μεταβολές (μεταθέσεις – αποσπάσεις).

Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα: www.seepeaa.gr
και Σεεπεαα www.seepeaa.gr στο Facebook

Αλλες επιλογές

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΣΕΕΠ ΣΗΜΕΡΑ 17/7/2017: ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΥΣΕΕΠ ΣΤΙΣ 17/7/2017

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΕΠΘ

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΠΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΙΑΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΛΠ

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΤΑ ΝΕΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ & ΕΒΠ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΔΕ

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ - ΕΒΠ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΦΕΙΕΣ

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΘΕΝ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΠΕΘ

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΕΑΕ ΤΟΥ ΥΠΠΕΘ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΩΡΑΡΙΟ ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΛΠ

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΕΠ - ΕΒΠ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΒΟΥΓΙΑΣ Β. ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΕΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ ΓΙΑ ΤΟ 2017-18

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ & ΕΒΠ ΓΙΑ ΤΟ 2017-18

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΣΕΕΠ 7/4/2017

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΑΕ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ

ΒΟΥΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΕΕΠ ΑΦΑΝΤΟ ΤΟ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π. ΣΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ

ΔΗΜ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΕΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ 31/3/2017

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΕΠ - ΕΒΠ

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΠΕΘ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ TOY ΑΙΡΕΤΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΤΗΣ 2017 ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ

ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΕΕΠ ''ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ''

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΜΕΛΩΝ ΕΔΕΑΥ - ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ/ΕΒΠ - ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ - ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΟΥΓΙΑΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΕΕΠ ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ Ε.Ε.Π. ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΠΕΘ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Π.Δ. 1/2003 ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΣΕΕΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΣΕΕΠ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.)

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Δ. ΑΙΡΕΤΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΕΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 24/2/2017

ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ Δ. ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΕΕΠ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ Π.Δ. 1/2003

ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ Σ/Ν ΤΟΥ ΥΠΠΕΘ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ

ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΕΕΠ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΥΣΕΕΠ ΚΑΙ ΠΥΣΕΕΠ

Δ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΕΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 1η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2017πίσω

 
ΣΕΕΠΕΑΑ WWW.SEEPEAA.GR ΣΤΟ FACEBOOK
περισσότερα
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚόΣ ΣΤΑΘΜόΣ ΝέΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
περισσότερα
ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
Δ.I.E.K ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
περισσότερα
ΝΟΜΟΣ 4327/2015 ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ,ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
περισσότερα
ΕΟΠΠΥ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
περισσότερα
ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ
περισσότερα
ΑΥΤΙΣΜΟΣ-ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑSPERGER ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ 25 ΗΜΕΡΩΝ
περισσότερα
ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ-SPECIAL EDUCATION ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
περισσότερα
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΣΜΕΑΕ) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΥΓΕΙΑ-HEALTH LINKS-ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
περισσότερα
ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
ΚΔΑΔΟΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Ε.Π.)
 
Copyright © 2008 seepeaa.gr - designed by Lighthouse Internet Applications