Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
Αρχική
Σύλλογος
Oμοσπονδία-Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.
Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.)
Υπηρεσιακά Συμβούλια ΚΥΣΕΕΠ / ΠΥΣΕΕΠ. Ενημερώσεις - Ανακοινώσεις Αιρετών
Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. Θέματα Αναπληρωτών
Συλλόγοι ΕΕΠ ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ Φορείς - Ειδική Αγωγή - Αναπηρία
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΦΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑVAAZ .ORG ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ!
ΠΟΣΓΚΑμεΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΟΡΕΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΕΕΕΕΚ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ
ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΗΜ. ΣΧ. ΤΥΦΛΩΝ & ΤΥΦΛΟΚΩΦΩΝ, 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜ. ΣΧ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΕΕΕΕΚ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & 1ο ΕΕΕΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ: ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΙΔΕΩΔΗ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2015-2016
ΤΟ ΕΕΕΕΚ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΠΡΩΤΕΥΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕΡΙΑ: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
KEAT SUMMER CAMP ΑΠΟ 3-16/7/2016
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΙΚΡΟΙ ΡΟΒΙΝΣΩΝΕΣ», ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟ 25 -27/6/2016 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η AΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ECOΜΟBILITY ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
ΣΕΕΠΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ
ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΟΡΕΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ε.Σ.Α.μεΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΣΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΟΡΕΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ 5-6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΛΠ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ
Εκπαιδευτικό και Ενημερωτικό Υλικό - Λογισμικό - Οδηγοί
Προσλήψεις εκπαιδευτικών-Διορισμοί-Tοποθετήσεις
Μεταθέσεις-Αποσπάσεις
Νομοθεσία
Μεταπτυχιακά Επιμορφώσεις Σεμινάρια Υποτροφίες Βιβλία Περιοδικά Άρθρα
Θέσεις Εργασίας - Προκηρύξεις - Προσκλήσεις
Διάφορα Θέματα
Συνέδρια-Ημερίδες- Εκδηλώσεις
Χρήσιμα
Σύνδεσμοι - Links
Φωτογραφίες
Γράφουν για εμάς
Επικοινωνία
 
Αναζήτηση
Αγγλο-Ελληνικό ΛεξικόOnline από: 20/11/2007
Επισκέπτες: 1606031635
Online: 440
Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΛΕΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017
Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΛΕΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ


Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Η ΠΛΗΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ Ν/Σ ΟΠΩΣ (ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΣΤΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΡΟΝΟΥ) ΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ 24-5-2017

 

Γ Ε Ν Ι Κ Η   Τ Ο Π Ο Θ Ε Τ Η Σ Η:

 

  • Θεωρούμε μη αποδεκτή την μέχρι τώρα τακτική του ΥΠ.Π.Ε.Θ., να πορεύεται με τροπολογίες με το χαρακτήρα του επείγοντος παρακάμπτοντας το διάλογο ενώ πάλι καταθέτει στη Βουλή ν/σ τόσο σοβαρής σημασίας με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, χωρίς προηγουμένως να το θέσει σε δημόσια διαβούλευση. Παρακάμπτει έτσι τις δημοκρατικές διαδικασίες, όπως ορίζονται από το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής. Η συνέντευξη δεν φαίνεται πώς επανέρχεται λόγω της απόφασης του ΣτΕ αφού ήδη επανήλθε εδώ και 1,5 χρόνο στις κρίσεις των Διευθυντών Εκπαίδευσης χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση. Έτσι δύο τινά συμβαίνουν: είτε υπήρχε βεβαιότητα για την ουσία της απόφασης του ΣτΕ και γι αυτό επανήλθε τότε (αλλά γιατί άμεσα δεν ξεκίνησε και η δημιουργία ενός νέου νόμου στελεχών με δημοκρατικές διαδικασίες;), είτε αν δεν υπήρχε βεβαιότητα για την απόφαση του ΣτΕ η συνέντευξη επανήλθε επειδή στην πραγματικότητα την θέλουν. Δύο και πλέον χρόνια δεν έχει γίνει τίποτε για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου νόμου για την επιλογή όλων των στελεχών της εκπαίδευσης. Έτσι έχουμε σχολικούς συμβούλους που οδεύουν για τον 7ο χρόνο θητείας τους, προϊσταμένους ΚΕΔΔΥ που κάποιοι είναι ήδη στις θέσεις αυτές  για περισσότερα από 10 χρόνια κλπ. Φυσικά ούτε λόγος για την σειρά που επιλέγονται τα στελέχη εκπαίδευσης! Κανείς μάλιστα δεν κατανοεί γιατί δεν προχωρά η εναρμόνιση με τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα η επιλογή στελεχών στην εκπαίδευση φυσικά με διαφοροποιήσεις όπου χρειάζεται.
  • Χαιρετίζουμε τις δηλώσεις του Υπουργού ότι τελικά δεν θα ισχύσει κανένας περιορισμός στις δηλώσεις προτίμησης των υποψήφιων στελεχών κάτι που θα οδηγούσε σε νέες δικαστικές περιπέτειες με ενδεχόμενη βλάβη του Δημοσίου τόσο οικονομική όσο και ουσιαστική. Άλλωστε το μέτρο δεν θα μπορούσε να ισχύσει αναδρομικά αφού ουδείς γνώριζε εκ των προτέρων ούτε φυσικά μπορούσε να προβλέψει. Ο περιορισμός μάλιστα αυτός θα μπορούσε να οδηγήσει πιθανά σε άμεση παραίτηση όλων των Δ/ντών προκειμένου να έχουν το δικαίωμα να ξαναδιεκδικήσουν το ίδιο σχολείο αφού δεν θα είχαν ολοκληρώσει τη δεύτερη θητεία έστω για 1,5 μήνα. Φυσικά οι παρενέργειες στις Πανελλήνιες εξετάσεις (Λυκειακές επιτροπές κλπ) θα ήταν τεράστιες. Θα ήταν τέλος αντιφατικός ο περιορισμός αφού θα αφορούσε Δ/ντές οι οποίοι έχουν περάσει από συνέντευξη τη μία φορά ενώ την άλλη ψηφίστηκαν από το Σ.Δ., διαδικασία που ο υπουργός θεωρεί εξαιρετικά σημαντική. Επιπρόσθετα και με δεδομένο ότι το παρόν ν/σ έχει σαν βάση τον Ν.3848/2010 θα ετίθετο νομικό θέμα αναφορικά με την ερμηνεία «θητεία» σε χρονική διάρκεια!

Ε Π Ι   Μ Ε Ρ Ο Υ Σ   Τ Ο Π Ο Θ Ε Τ Η Σ Ε Ι Σ

  • Για την μοριοδότηση:

Γενική φιλοσοφία θα έπρεπε να είναι ότι τα προσόντα που δεν μπορούν να τα αποκτήσουν όλοι και για θέσεις που δικεδικούν όλοι, να μην μοριοδοτούνται.

Με δεδομένα όμως τα όσα αναφέρονται στο ν/σ έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός η πιστοποιημένη επιμόρφωση στις ΤΠΕ επιπέδου 1 να μοριοδοτείται (με  0,5 μόριο) ενώ η πιστοποιημένη επιμόρφωση ΤΠΕ επιπέδου 2 να πετιέται στον κάλαθο των αχρήστων, λες και δεν έγινε ποτέ! Το ίδιο και για τους ΠΕ19/20 που δεν τους μοριοδοτείται το προσόν αυτό εξομοιώνοντάς τους με τους μη έχοντάς το. Το επιχείρημα ότι δεν είχαν όλοι την ευκαιρία να περάσουν στην ΤΠΕ 2 απορρίπτεται καθώς την ίδια στιγμή μοριοδοτούνται οι ΣΕΛΔΕ και ΣΕΛΜΕ που έχουν καταργηθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια (και στις οποίες η επιλογή γίνονταν με κλήρωση), όπως και θητείες στις οποίες δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης όλοι οι κλάδοι (βλ. ΠΛΗΝΕΤ, ΕΚΦΕ κλπ). Δηλαδή ακολουθείται η φιλοσοφία αυτή και όχι η αρχική που αναφέραμε.

Επίσης πετιούνται στον κάλαθο των αχρήστων κι άλλες θεσμοθετημένες από την Πολιτεία επιμορφώσεις, όπως η τρίμηνη επιμόρφωση στα ΠΕΚ, τα σεμινάρια διάρκειας 40 ωρών από τα ΠΕΚ, το Μείζον Πρόγραμμα Επιμόρφωσης διάρκειας 200 ωρών για την οποίο υπήρχε δέσμευση του ΥΠ.Π.Ε.Θ. ότι θα μοριοδοτηθεί, και τα πιστοποιημένα σεμινάρια του ΕΚΔΔΑ, τα οποία μοριοδοτούνται για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους εκτός των εκπαιδευτικών. Επίσης δεν αποσαφηνίζεται τι σημαίνει ετήσια επιμόρφωση. Αν για παράδειγμα επιμόρφωση από ΑΕΙ διάρκειας 70 ωρών έγινε εντός 1 έτους και άλλη 400 ωρών έγινε σε 3 μήνες θα μετρήσει η πρώτη;;; Τι τελικά θα ισχύσει;;;; η διάρκεια ή οι ώρες;;;;; και γιατί δεν εναρμονίζεται το παρόν νομοθέτημα με τη λοιπή νομοθεσία του Υπουργείου Παιδείας όπως με το ν.4415/16 που αναφέρει για ετήσιες επιμορφώσεις 400 ωρών από ΑΕΙ ή από φορείς που εποπτεύονται από το Υπουργείο Παιδείας;;;

Εντυπωσιακή είναι επίσης  η ελάχιστη, συγκριτικά με άλλες, μοριοδότηση του δεύτερου πτυχίου με μόνον 1,5 μόριο την ίδια στιγμή που π.χ. οι ετήσιες επιμορφώσεις παίρνουν ως 1 μόριο!

Τέλος σημειώνουμε ότι δεν μοριοδοτούνται δεύτερα, τρίτα κλπ μεταπτυχιακά ή διδακτορικά!

Όλα αυτά θεωρούμε πώς είναι απόρροια της προχειρότητας και της έλλειψης διαβούλευσης.

 

  • Για τις προϋποθέσεις συμμετοχής:

 

1.      Στην παράγραφο που αναφέρει: «Επιπλέον και μόνο για τις θέσεις Διευθυντών των Ε.Ε.Ε.ΕΚ. υποψήφιοι μπορεί να είναι και εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του κλάδου δασκάλων και εκπαιδευτικοί του π.δ. 323/1993, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις της παρούσας παραγράφου», αναγνωρίζεται η ιδιαιτερότητα των ΕΕΕΕΚ. Όμως γίνεται εξαίρεση της κατηγορίας ΤΕ01 για πρώτη φορά κάτι που αφορά μόνον μία Δ/ντρια ΕΕΕΕΚ και η οποία είχε μάλιστα κερδίσει δικαστική προσφυγή για τις κρίσεις του 2011!!! Προτείνουμε να προστεθεί «και ΤΕ01». Άλλωστε κατά την αιτιολογική η οποία αναφέρει πώς όπως και στη λοιπή επαγγελματική εκπαίδευση πρέπει οι Δ/ντές να έχουν πανεπιστημιακή εκπαίδευση, δεν ακολουθείται στο ν/σ αφενός διότι στην επαγγελματική εκπαίδευση δεν γίνονται δάσκαλοι Διευθυντές παρά μόνον στα ΕΕΕΕΚ, αφετέρου δεν αποσαφηνίζεται ότι οι δάσκαλοι πρέπει να έχουν εξομοίωση ή μετεκπαίδευση, δηλαδή εκεί προφανώς επιτρέπει την μη ύπαρξη πανεπιστημιακού τίτλου!

2.      Ρητά να αποσαφηνιστούν οι διακριτοί τύποι των ειδικών σχολείων ώστε να είναι σαφές στη Διοίκηση ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης ανάλογα με την τριετία που έχουν υπηρετήσει. Στο σημείο αυτό θυμίζουμε ότι με το ν.4415/2016 η τριετία έγινε πενταετία προκειμένου για τοποθέτηση σε ΣΜΕΑΕ οπότε θεωρούμε ότι είναι αντιφατικό να μπορεί να γίνει Δ/ντής εκπαιδευτικός που δεν έχει τα πλήρη προσόντα για τοποθέτηση σε ΣΜΕΑΕ!

  • Για τη συνέντευξη: Δεν αποσαφηνίζεται αν θα είναι δομημένη και με βάση τράπεζα θεμάτων όπως ίσχυσε το 2011 (και έτυχε κοινής αποδοχής αφού διασφάλιζε τη διαδικασία) με βάση το Ν.3848/2010 (προβλέπεται και με το νέο νόμο επιλογής στελεχών στο Δημόσιο Ν.4369/16 – νόμος Βερναρδάκη), αν και επειδή το παρόν νομοθέτημα «πατάει» επάνω στο Ν.3848/10 προφανώς έτσι πρέπει να γίνει.
  • Για τη σειρά: Προκειμένου να μην επαναληφθούν οι περίεργες ανατροπές και λοιπές παθογένειες του παρελθόντος που και ο Υπουργός σωστά μνημόνευσε, πρέπει τα σχολεία να δηλωθούν μετά και από την ανακοίνωση των μορίων της συνέντευξης ώστε, όπως γίνεται και στις Πανελλήνιες, ο υποψήφιος γνωρίζοντας τα συνολικά του μόρια να κάνει την/τις επιλογή/ές του.
  • Ειδική μέριμνα πρέπει να ληφθεί για τους δασκάλους που υπηρετούν στα ΕΕΕΕΚ και οι οποίοι έχουν μόνον 1 επιλογή (το ΕΕΕΕΚ) να δηλώσουν αφού στην δευτεροβάθμια δεν μπορούν να δηλώσουν άλλο σχολείο. Έτσι προτείνεται να μπορούν να δηλώσουν και σχολεία ενός ΠΥΣΠΕ.

Εκ του Δ.Σ.

Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα www.seepeaa.gr

και Σεεπεαα www.seepeaa.gr στο Facebook

Αλλες επιλογές

ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ 14/6/2017

ΕΕΕΕΚ ΛΗΜΝΟΥ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 14/6/2017 | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΕΕΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ 13/6/2017 | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

EEEEK BOΛΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 9/6/2017 | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

SUMMER CAMP ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΟΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΑΤ. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 16/6/2017 | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ

ΕΕΕΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ 13/6/2017 | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ 1ΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 13/6/2017 | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ 1ΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 8/6/2017 | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 1ου ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΕΕΕΚ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 8/6/2017 | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΙΛΙΟΥ 7/6/2017

ΠΟΕΔΗΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΨΝΑ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ 5ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜ. & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 8/6/2017 | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΕΕΕΚ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. 7/6/2017

ΕΕΕΕΚ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ''ΜΑΚΑΡΟΝΙΑΔΑ'' 7/6/2017 | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ 31/5/2017

ΕΕΕΕΚ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΠΑΖΑΡΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΜΑΘΗΤΩΝ 1/6/2017 ΡΕΘΥΜΝΟ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΟΣΓΚΑμεΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑμεΑ 2017 ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΒΟΗΘ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΛΠ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ''ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ, ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΜΟΥΣΙΚΗ!'' ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ 2ο ΕΕΕΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΑΝΟΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ 29/6/2017 | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΕΕΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 1/6/2017 ΑΙΓΑΛΕΩ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΟ ΜΗΚΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΒΔΙΚΑΛΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΟΠΑΠ 2017

SUMMER SCHOOL ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 11-20/7/2017 | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΣΤΕΛΛΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ 31/5/2017 ΛΑΜΙΑ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 30/5/2017 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ''ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ'' | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

1o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 27 & 28 ΜΑΪΟΥ 2017 ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟΚΑΦΕΝΕ! ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Δ/ΝΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΙΣ 24/5/2017 | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣπίσω

 
ΣΕΕΠΕΑΑ WWW.SEEPEAA.GR ΣΤΟ FACEBOOK
περισσότερα
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚόΣ ΣΤΑΘΜόΣ ΝέΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
περισσότερα
ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
Δ.I.E.K ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
περισσότερα
ΝΟΜΟΣ 4327/2015 ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ,ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
περισσότερα
ΕΟΠΠΥ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
περισσότερα
ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ
περισσότερα
ΑΥΤΙΣΜΟΣ-ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑSPERGER ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ 25 ΗΜΕΡΩΝ
περισσότερα
ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ-SPECIAL EDUCATION ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
περισσότερα
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΣΜΕΑΕ) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΥΓΕΙΑ-HEALTH LINKS-ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
περισσότερα
ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
ΚΔΑΔΟΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Ε.Π.)
 
Copyright © 2008 seepeaa.gr - designed by Lighthouse Internet Applications